Vodovod: Građani da prokuvavaju vodu prije upotrebe

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 04.11.2023. u 08:23
Usljed jučerašnjih obilnih kišnih padavina na teritoriji opštine Nikšić, došlo je do povećanih vrijednosti mutnoće u vodi za piće, saopšteno je iz Vodovoda.

Zbog toga je, kako navode, u skladu sa preporukama Instituta za javno zdravlje Crne Gore, potrebno prokuvavanje vode prije  upotrebe, prvenstveno za djecu i hronične bolesnike, do daljnjeg.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  2

  1. Твртко

   Jedino u našem gradu se poslije svakog pljuska zamuti voda i ne bude za upotrebu i jedino mi imamo stalnu ” epidemiju” stomačnog virusa( vidjeli smo prije par dana izvještaj iz D.Zdravlja o netipičnom za novembar,stomačnom virusu)?!

  2. Srećko Vučković

   Možete li Nikšićanima objasniti šta se dešava i zašto je još ljetos voda bila zamućena a da se niko nije oglasio. O kakvoj vi kiši govorite? Kiše su neprekidno padale po 15 dana pa ništa a ne ovi pljuskovi.
   Ovdje treba da reaguju nadležni organi i da se utvrdi ko je uništio vodovod i vodosnabdijevanje ovog grada. Mjesecima imamo stomačni virus u gradu zahvaljujući vama. Sramota.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Dom zdravlja i Opšta bolnica Nikšić danas su dobili novu opremu i vozilo, koji su nabavljeni u okviru prekograničnog projekta „IMPORTANT – Unapređenje reproduktivnog zdravlja u Srbiji i Crnoj Gori” koji realizuje FORS Montenegro – Fondacija za razvoj sjevera Crne Gore u saradnji sa Domom zdravlja Novi Pazar. Ukupna vrijednost ove podrške za nikšićke zdravstvene institucije iznosi preko 72.000 eura bez PDV-a.
  Ekološki pokret ,,Ozon” snažno podržava inicijativu Nemanje Vukovića, predsjednika SO Nikšić, za dobijanje statusa grada, čime bi se otvorile perspektive za održivi razvoj terirorijalno najveće opštine u Crnoj Gori, navode iz tog pokreta.