Vodovod: Privremena obustava vodosnabdijevanja u Širokoj ulici

voda_4
pixabay.com
 • Autor onogost.me
 • 26.05.2023. u 12:04
Iz nikšićkog Vodovoda su saopštili da će Široka ulica u Dragovoj Luci do 14.30 sati biti bez vode.

“Obavještavamo korisnike usluga da će doći do privremene obustave vodosnabdijevanja u Širokoj ulici u Dragovoj Luci u intervalu od 12h do 14.30h, zbog izvođenja radova na vodovodnoj mreži”, saopšteno je iz Vodovoda.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Početkom ove godine u ukupnom državnom obrazovnom sistemu zemlje, odnosno u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama, umjetničkim školama, resursnim centrima, domovima za smještaj učenika i univerzitetsko-fakultetskim jedinicama, bilo je uposleno 16.332 zaposlenih, a shodno podacima Vlade Crne Gore o isplatama zarada iz državnog budžeta, saopšteno je iz NVO Akcija za socijalnu pravdu (ASP).
  Ministarstvo prosvjete saopštilo je da taj vladin resor i Državna komisija za maturski i stručni ispit očekuju od Ispitnog centra da pristupi realizaciji preporuke o ponovnom pregledanju i vrednovanju testova učenika koji nijesu položili maturski ispit iz Crnogorsko-srpsko, bosanskog i hrvatskog jezika i književnosti. Iz Ministarstva navode da nije u skladu sa propisima stav Komisije za ocjenjivanje da se učenicima koji su, po njihovoj ocjeni prepisivali zadatke na testu, odredi dodatni rok za polaganje.