Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Vojni defile i čišćenje Tvrđave u susret 15. Bedem festu

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 27.05.2024. u 12:59
Nevladina organizacija “Pro futuro”, u susret 15. Bedem festu, koji se oržava pod sloganom “Zelena muzika, zelena Tvrđava, zeleni Bedem fest”, od sjutra organizuje višednevne volonterske akcije "Drevni Onogošt čistim, na budućnost Tvrđave mislim”.

“Vojni Orkestar Crne Gore sjutra sa početkom u 08.45 časova dočakati putnike vozom iz Podgorice a potom ispratiti putnike vozom u 10.15 časova koji kreću za Podgoricu. Nakon toga, uslijediće defile Vojnog Orkestra do gradskog Trga u Nikšiću.

Paralelno sa tim, od 8 časova ujutru sa pripadnicima Vojske Crne Gore, građanima, organizacionim timom Bedem festa raskrčićemo sezonsko rastinje, trnje, korov duž čitave dužine i širine unutar i izvan zidina Bedema, oslobositi šetne staze", kazali su iz pomenute NVO.

Navode da su im parneri Opština Nikšić, Ministarstvo Vojske Crne Gore, Ministarstvo odbrane, Željeznica Crne Gore, Agencija za zaštitu životne sredine, Pivara Trebjesa, Turistička Organizacija Nikšić, Fondacija Petrović Njegoš, Sekretarijat za komunalne poslove i saobraćaj.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci