Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Vojvode 1988” podijelile 100 novogodišnjih paketića u Nikšiću

“Vojvode 1988”
 • Autor onogost.me
 • 30.12.2023. u 14:28
Navijačka grupa "Vojvode 1988" organizovala je akciju podijele novogodišnjih paketića u Nikšiću. Stotinu mališana obradovali su slatkišima u susret novogodišnjim i božićnim praznicima.

"Kao i prethodne i ove godine smo posjetili JU Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju i osobe sa invaliditetom Nikšić, dječiji dispanzer, kao i mnogobrojne porodice - koje su u lošoj materijalnoj situaciji. Posjetili smo i vrtić "Bajka" koji se nalazi kod istočne tribine našeg stadiona, a određeni broj novogodišnjih paketića donirali smo Fondaciji Volonteri Crne Gore. Ovom akcijom željeli smo da uljepšamo praznične dane sugrađanima, koji nijesu baš u zavidnoj situaciji, i da im stavimo do znanja da na nas uvijek mogu da računaju. Samo Nikšić! Samo Sutjeska!", kazali su iz navijačke grupe "Vojvode 1988".

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Područne jedinice i filijale za upravne poslove, državljanstvo i strance Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) sjutra neće raditi, osim u hitnim slučajevima, saopšteno je iz tog resora.
  Tenderima i nepotrebnom administrativnom precedurom samo se gubi vrijeme u borbi protiv bolesti potkornjaka u šumama na području plavske, kao i drugih crnogorskih opština, pa je potrebno hitno uključivanje države sa svim njenim kapacitetima.