Volonteri Crne Gore danas dijelili brašno i tjestjeninu

page_volonteri
  • Autor onogost.me
  • 01.11.2015. u 15:46

Članovi NVO Volonteri Crne Gore  realizovali su danas redovnu mjesečnu akciju podijele osnovnih životnih namjernica socijalno ugroženom stanovništvu.

Mladi volonteri su obišli 13 porodica ranjive kategorije. Podijelili su 325kg brašna i 30kg tjestenine.

“Ova mlada NVO svakog mjeseca obilazi socijalno ugržene porodice i donira im osnovne životne namirnice koje prikupljaju uz pomoć privrednih subjekata našeg grada, i pomoću sopstvenih kapaciteta.Svijesni smo teške ekonomske situacije, ali i toga da svačije malo može značiti nekom mnogo, za šta su upravo dokaz i volonteri koji se aktivno bave sakupljanjem i podijelom sredstava za pomoć marginalizovanim porodicama”, navodi se u saopštenju Volontera Crne Gore.

Dokaz koliko ova organizacija brine o stanovništvu, čija je egzistencija ugrožena, jeste i podatak da su od decembra 2014. godine podijelili oko 12 000 eura u vidu osnovnih životnih namirnica i da su obišli preko 400 porodica.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Vojnicima su plate u protekloj godini povećane dva puta. Drugo povećanje će, kako je u emisiji "Stav" poručio načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore Zoran Lazarević administrativno biti završeno do kraja godine.
U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Nikšić - Danilovgrad u mjestu Straševina poginuo je motocilista.
Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.