Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Volonteri Crne Gore danas dijelili brašno i tjestjeninu

page_volonteri
  • Autor onogost.me
  • 01.11.2015. u 15:46

Članovi NVO Volonteri Crne Gore  realizovali su danas redovnu mjesečnu akciju podijele osnovnih životnih namjernica socijalno ugroženom stanovništvu.

Mladi volonteri su obišli 13 porodica ranjive kategorije. Podijelili su 325kg brašna i 30kg tjestenine.

“Ova mlada NVO svakog mjeseca obilazi socijalno ugržene porodice i donira im osnovne životne namirnice koje prikupljaju uz pomoć privrednih subjekata našeg grada, i pomoću sopstvenih kapaciteta.Svijesni smo teške ekonomske situacije, ali i toga da svačije malo može značiti nekom mnogo, za šta su upravo dokaz i volonteri koji se aktivno bave sakupljanjem i podijelom sredstava za pomoć marginalizovanim porodicama”, navodi se u saopštenju Volontera Crne Gore.

Dokaz koliko ova organizacija brine o stanovništvu, čija je egzistencija ugrožena, jeste i podatak da su od decembra 2014. godine podijelili oko 12 000 eura u vidu osnovnih životnih namirnica i da su obišli preko 400 porodica.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću odredilo je pritvor M.Č. zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.
Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, nakon saslušanja donio je rješenje o zadržavanju R.Š. zbog osnovane sumnje da je izvršio dva krivična djela nasilja u porodici ili u porodičnoj zajednici.