Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Volonteri Crne Gore nastavljaju saradnju sa Bedem festom

14088740_976507695795465_1955070787_n
Volonteri Crne Gore
  • Autor onogost.me
  • 20.08.2016. u 11:24

Volonteri Crne Gore obnovili su saradnju sa Bedem festom pa će i ove godine nastaviti tradiciju učešća u organizaciji festivala. 

“Obaveze koje smo preuzeli u organizaciji jesu čišćenje festivalskog prostora i održavanje higijene u kampu. Ovim putem se zahvaljujemo organizatorima Bedem Festa, pogotovo Petru Šundiću, koji je jedan od rijetkih ljudi u Crnoj Gori koji cijeni i uviđa značaj volonterskog rada, i koji svojim iskrenim trudom i željom održava tradiciju održavanja Bedem Festa i daje svoj iskren doprinos kulturi u Nikšiću”, naveli su u saopštenju Volonteri Crne Gore.

Oni su, takođe, izrazili zadovoljstvo što sa organizatorima festivala dijele istu misiju i cilj, a to je doprinos lokalnoj zajednici.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću odredilo je pritvor M.Č. zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.
Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, nakon saslušanja donio je rješenje o zadržavanju R.Š. zbog osnovane sumnje da je izvršio dva krivična djela nasilja u porodici ili u porodičnoj zajednici.