Volonteri Crvenog krsta pomagali u sređivanju dvorišta

Crveni krst Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 12.04.2023. u 11:55
Volonteri nikšićke Opštinske organizacije Crvenog krsta juče su pomagali radnicima EPCG-Željezara Nikšić u sređivanju dvorišta te kompanije.

U znak zahvalnosti mladim volonterima Crvenog krsta, a u cilju humanitarne podrške ugroženim porodicama, predstavnici EPCG-Željezara Nikšić uručili su novčanu donaciju u iznosu od 500 eura za kupovinu osnovnih životnih namirnica u jednom od marketa.

Donaciju je sekretarki nikšićkog Crvenog krsta Ani Macanović uručio predsjednik Odbora direktora EPCG-Željezara Nikšić Marko Perunović.

Izvor: vijesti.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Uvećem dijelu Crne Gore jutros se saobraća po suvim putevima, saopštili su iz Auto moto saveza i savjetovali opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja.
  Početkom ove godine u ukupnom državnom obrazovnom sistemu zemlje, odnosno u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama, umjetničkim školama, resursnim centrima, domovima za smještaj učenika i univerzitetsko-fakultetskim jedinicama, bilo je uposleno 16.332 zaposlenih, a shodno podacima Vlade Crne Gore o isplatama zarada iz državnog budžeta, saopšteno je iz NVO Akcija za socijalnu pravdu (ASP).