Vozilo Mlađena Raškovića uništeno u požaru

nasa_ilustracija_-_koristiti
rtcg.me
  • Autor onogost.me
  • 02.11.2015. u 14:32

U požaru koji je pod još neutvrđenim okolnostima izbio rano jutros, oko 1h, na parkingu u Ulici Dragice Pravice, potpuno je uništen porednji dio vozila marke “golf 4” vlasništvo Mlađena Raškovića.

Vatrogasci su brzom reakcijom uspjeli da spriječe dalje širenje požara budući da je vatra prijetila da se prenese i na okolne automobile.

Rašković nije bio raspoložen da za lokalne medijie bilo šta kaže o požaru.

Nikšićka policija  u prisustvu stručnjaka za pirotehniku obavila je uviđaj na licu mjesta, a uzrok izbijanja požara biće utvrđen nakon vještačenja. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

U Crnoj Gori ne postoji tačan podatak o tome koliko se djece rađa prijevremeno, ali procjene kažu da je to između šest i osam procenata, saopštila je dr Danojla Dakić iz Centra za neonatologiju u emisiji "Link". U svijetu su, kako navodi, podaci veoma raznoliki, u Americi je procenat prijevremeno rođene djece porastao već na 10 do 11 odsto, u raznim evropskim zemljama, taj procenat je nešto niži, u Engleskoj je pet, u Francuskoj osam odsto.
Za jedanaesti ciklus Programa stručnog osposobljavanja do danas se prijavilo 2.538 korisnika. Poslodavci su ove godine oglasili 16.569 radnih mjesta, saopštilo je Ministarstvo prosvjete.