Mladić u Nikšiću vozio pod dejstvom narkotika, kazna 600 eura

policija_tviter
Uprava policije/Tviter
 • Autor onogost.me
 • 25.08.2023. u 11:23
Policija je u Nikšiću novčanom kaznom od 600 eura kaznila M.L. (21) jer je vozio pod dejstvom više narkotika a tokom pregleda policija je kod njega pronašla i manju količinu droge.

Kako je policija saopštila na Tviteru, M.L. je kontrolisan u mjestu Ćemenica kada je utvrđeno da je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci – marihuana, hašiš, THC.

Prilikom pregleda, kako su kazali kod M.L. je pronađena manja količina opojne droge marihuana.

“Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci u organizmu on je u zakonskom roku, uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, priveden nadležnom sudiji za prekršaje gdje mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 600 eura”, navodi se na Tviteru Uprave policije.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Centralna univerzitetska biblioteka (CUB) Univerziteta Crne Gore obilježiće i ove godine Nacionalni dan podizanja svijesti o bibliotekama, 5. oktobar, i to centralnim programom pod nazivom Biblioteke za studente koji će se održati u dvadeset narodnih biblioteka u Crnoj Gori, kao i organizacijom javne tribine pod nazivom Biblioteke u 21. vijeku: između nostalgije i evolucije.
  Na zadovoljstvo brojnih učesnika iz Crne Gore i regiona uspješno je okončan još jedan jesenji Džip reli Montenegro trophy, a riječ je o turističko-sportskoj manifestaciji koja živi od 1999.godine s ciljem da promoviše malo poznate, a najljepše predjele Crne Gore, pogotovo na sjeveru.