Vrtiću “Zvjezdice” donirali mašinu za suđe

MZ Rastoci
 • Autor onogost.me
 • 28.12.2022. u 13:47
Predstavnici Savjeta Mjesne zajednice (MZ) Rastoci danas su vrtiću “Zvjezdice” u tom naselju donirali mašinu za pranje suđa.

Iz te MZ poručuju da su Nova godina i Božić dani kada jedni drugima uručujemo poklone i da su na ovaj način željeli da olakšaju zaposlenima u vrtiću.

Predsjednik MZ Rastoci Dragomir Perović kazao je da su mališani budućnost Rastoka, pa je mjesna zajednica odlučila da ovim činom, kao i uvijek do sada, baštini prave vrijednosti.

“Ovo će biti samo jedan od koraka koji smo planirali u narednom periodu u želji da suživot u našem naselju učinimo boljim”, kazao je on.

Donaciju su, pored Perovića, uručili i članovi Savjeta Dušan Perš i Bojan Vujačić i predstavnik roditelja Darko Damjanović.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U većem dijelu Crne Gore jutros se saobraća po uglavnom suvim putevima, a u višim predjelima, na mostovima i prilazima tunelima ima mjestimične poledice, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).
  Lokalni Vodovod obavijestio je da će sjutra, od 10 do 14 časova, biti obustavljeno vodosnabdijevanje u lijevom dijelu Dragove Luke, što obuhvata Široku ulicu, Bistričke ulice, Dragovolučku i Tovićku ulicu.