Vuković i Radojević položili vijenac na spomenik palim borcima na Kapinom polju

SO Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 17.09.2023. u 10:28
Delegacija Skupštine opštine Nikšić, predvođena predsjednikom Nemanjom Vukovićem, sa predsjednikom SOBNOR-a, Radojicom Radojevićem, u susret Danu oslobođenja Nikšića položila je vijenac na spomenik palim borcima na Kapinom polju.

Vuković je istakao da vjeruje da njegovanjem kulture sjećanja na naše hrabre pretke i žrtvu koju su podnijeli za oslobođenje našeg grada pokazujemo da samo na temeljima antifašizma, zajedništva i suživota možemo graditi budućnost i Nikšića i Crne Gore, kao kuće slobodnih ljudi, sa jednakim mogućnostima za sve, naveli su iz Službe za skupštinske poslove.

„Na taj način, mi nastavljamo i da njegujemo jedno od naših najprepoznatljivijih obilježja — “dobri duh Nikšića”, duh slobodarstva, prijateljstva, požrtvovanosti, kretivnosti i čovjekoljublja, ali i da izgrađujemo grad po mjeri svih građana. Stoga, koristim priliku da svim građanima čestitam praznik i poželim da svi zajedno u narednom periodu damo doprinos razvoju naše zajednice“, poručio je predsjednik SO.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Zaposleni Pivare „Trebjesa“ i članovi NVU „Putevima predaka“ organizovali su i ovog septembra volontersku akciju pošumljavanja Park šume Trebjesa i zasadili 100 sadnica bora, 10 sadnica kedra i 10 sadnica lipe.
  Policijski službenici Stanice policije Šavnik su u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, na osnovu operativnih saznanja i postupajući po naredbi istražnog sudije Osnovnog suda u Pljevljima, izvršili pretres stana i drugih prostorija na dvije lokacije, koje koristi lice Č.D. (46).