Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Vuković: Nema vjere bez dobročinstva, kao ni ljubavi bez žrtve

Opština Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 15.06.2024. u 21:08
Predsjednik Skupštine opštine Nikšić Nemanja Vuković čestitao je reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu Fejziću, glavnom imamu za Podgoricu i Nikšić Džemu Redžematoviću, nikšićkom imamu Damiru Hodžiću i svim građanima islamske vjere Kurban-bajram.

"U ime Skupštine opštine Nikšić i u svoje ime, najsrdačnije vam čestitam praznik koji svjedoči da nema vjere bez dobročinstva, kao ni ljubavi bez žrtve. Čineći dobro drugima činimo najveće dobro sebi, a Kurban-bajram je prilika da se još više približimo jedni drugima, da osjetimo dubinu zajedništva i značaj solidarnosti. Uvjeren sam da će Opština Nikšić i Islamska zajednica nastaviti da grade dobre odnose, uz uzajamno poštovanje i razumijevanje, za dobrobit svih građana. Želim vam obilje mira, radosti i blagostanja. Neka vaši domovi budu ispunjeni ljubavlju i harmonijom”, poručio je Vuković.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Područne jedinice i filijale za upravne poslove, državljanstvo i strance Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) sjutra neće raditi, osim u hitnim slučajevima, saopšteno je iz tog resora.
  Tenderima i nepotrebnom administrativnom precedurom samo se gubi vrijeme u borbi protiv bolesti potkornjaka u šumama na području plavske, kao i drugih crnogorskih opština, pa je potrebno hitno uključivanje države sa svim njenim kapacitetima.