Vuković se sastao sa ambasadorom Turske

SO Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 14.02.2023. u 11:53
Predsjednik Skupštine opštine Nikšić, Nemanja Vuković, sastao se sa ambasadorom Republike Turske u Crnoj Gori, Nj. E. Barišom Kalkavanom.
Iz Službe za skupštinske poslove navode da je Vuković u ime građana Nikšića i u svoje ime uputio izraze najiskrenijeg saučešća povodom nesreće koja je zadesila Republiku Tursku.

 

“On je istakao da je u teškim vremenima važno da jedni drugima pružimo ruku pomoći i izrazio uvjerenje da će narod Turske pronaći snagu da prebrodi teški period”, navodi se u saopštenju.

Ambasador Kalkavan je, ističu iz Službe za skupštinske poslove, iskazao zahvalnost predsjedniku SO Vukoviću za pomoć koju su građani Nikšića i Opština Nikšić uputili Turskoj pokazavši istinski prijateljski odnos, upoznao ga sa razmjerama nesreće i doprinosom koji daju pripadnici Službe zaštite i spašavanja u spasilačkim misijama.

Vuković se upisao i u knjigu žalosti.

Kalkavan i Vuković su razgovarali i o mogućnostima saradnje na polju investicija i kulture, povezivanja Nikšića sa gradovima u Republici Turskoj, kao i brojnim drugim temama. Dogovorena je i posjeta ambasadora Nikšiću.

Sastanku su prisustvovali i Dejan Ivanović, sekretar Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje i Ivana Šljukić, sekretarka Skupštine opštine Nikšić.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U većem dijelu Crne Gore danas su povoljni uslovi za vožnju, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).