Vuković uputio telegram saučešća predsjednici Skupštine Prijestonice i građanima Cetinja

Opština Nikšić
  • Autor onogost.me
  • 13.08.2022. u 14:24
Predsjednik Skupštine opštine Nikšić, Nemanja Vuković, uputio je telegram saučešća predsjednici Skupštine Prijestonice Cetinje, Mileni Vujačić, i svim građanima Cetinja.

“U ime Skupštine opštine Nikšić, i u svoje ime, Vama i svim građanima Cetinja upućujem najiskrenije saučešće, povodom nezapamćene tragedije koja je pogodila Prijestonicu i Crnu Goru.

Svjestan da nema riječi koje bi ublažile bol porodicama stradalih uvjeravam Vas da Nikšić dijeli osjećaj tuge i bola sa Cetinjem, uz nadu da se nikada više ništa slično neće dogoditi.”, poručio je Vuković.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Predsjednik Vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović poručio je da je Crna Gora evropski rekorder u zaplijeni cigareta. On je to danas kazao u prostorijama privatne firme "M Construction" gdje je spaljeno 3.048 paketa cigareta zaplijenjenih u Luci Bar.
Gezim iz nikšićkog naselja Budo Tomović od 1995. godine bavi se sakupljanjem limenki i lima. Ovaj nimalo lak posao njemu je jedini izvor egzistencije od kojeg prehranjuje porodicu. Koliko je težak i u kakvim uslovima se radi zna samo Gezim i ostali Romi – sakupljači sekundarnih sirovina koji nekad provode po mjesec dana da zarade svega 50 eura.