Za 150 socijalno ugroženih porodica donirano 1.500kg brašna

Ilustracija
 • Autor onogost.me
 • 27.01.2023. u 14:31
D.O.O. “Baćović” doniralo 1.500kg brašna za 150 socijalno ugroženih porodica iz Nikšića. Na ovaj način Risto Baćović, vlasnik kompanije, podržao je akciju koju je pokrenula Fondacija Volonteri Crne Gore.

„Akciju prikupljanja namirnica i garderobe pokrenuli smo 11. januara za 150 socijalno ugroženih porodica iz Nikšića. Juče smo dobili donaciju od d.o.o. “Baćović” u vidu robe, to jeste 1.500kg brašna. Raduje nas da je sve više primjera društveno odgovornog poslovanja i brige o zajednici. Volonteri su u prethodnim danima prikupljali pomoć u supermarketima “FRANCA” u Nikšiću. Značajan broj građana uzeo je učešće doniranjem hrane, garderobe i sredstava putem žiro računa za istu namjenu”, izjavila je Marina Došen iz Volontera Crne Gore.

Došen najavljuje realizaciju akcije u narednoj sedmici i poziva ostale kompanije i odgovorne pojedince da uzmu učešće.

“Pozivamo sve zainteresovane da podrže akciju i doniraju robu ili sredstva za kupovinu iste. Akcija će se realizovati naredne sedmice. Takođe, pozivamo sugrađane koji su u stanju socijalne potrebe da nam se obrate za pomoć. Trudimo se da pružimo maksimalan doprinos najugroženijim pojedincima i porodicama. Hvala svim donatorima, prvenstveno građanima Nikšića , na podršci koju nam pružaju svakodnevno u borbi za veći kvalitet života socijalno ugroženih kategorija.” – zaključuje Došen.

Akciju možete podržati donacijom hrane, garderobe, uplatom sredstava na žiro račun Fondacije ili putem linka: https://www.volontericrnegore.me/doniraj-pomozi

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U većem dijelu Crne Gore danas su povoljni uslovi za vožnju, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).