Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Za elektronske medije namijenjeno više od 760 hiljada eura

AEM
 • Autor onogost.me
 • 16.02.2023. u 12:54
Savjet Agencije za elektronske medije raspisao je konkurs za raspodjelu sredstava iz Fonda za podsticanje pluralizma i raznovrsnosti medija, namijenjenih komercijalnim i neprofitnim elektronskim medijima za 2022. godinu.

Savjet je pored ove odluke donio i Odluku o kriterijumima i metodologiji bodovanja prijava.

"Ovim Konkursom će se izvršiti raspodjela sredstava iz Fonda za podsticanje pluralizma i raznovrsnosti medija namijenjenih komercijalnim i neprofitnim elektronskim medijima za 2022. godinu, u iznosu od 767.967 eura za elektronske medije i 54.813 eura za samoregulatorna tijela. Prijave na Konkurs se dostavljaju svakog radnog dana od 7 do 15 sati, zaključno sa 4. aprilom 2023. godine", navode u SAEM-u.

Tekst Konkursa sa Odlukom o kriterijumima i metodologiji bodovanja, kao i Obrasci za prijavu na konkurs dostupni su putem web sajta Agencije www.aemcg.org.

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Više državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je juče predmet povodom nedavne izjave predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića, da će “s onima koji neće da budu kao braća, nego da liče na Turke, postupati kao prema Turcima” - saznaju nezvanično “Vijesti”.
  Od premijera Milojka Spajića i predstavnika više partija brojne reakcije na govor predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića. On je, kako prenose mediji, prilikom obilježavanja 166 godina od bitke na Grahovcu, kazao da će sa onima koji neće da budu kao braća, nego da liče na Turke, postupati kao prema Turcima.