Za elektronske medije namijenjeno više od 760 hiljada eura

AEM
 • Autor onogost.me
 • 16.02.2023. u 12:54
Savjet Agencije za elektronske medije raspisao je konkurs za raspodjelu sredstava iz Fonda za podsticanje pluralizma i raznovrsnosti medija, namijenjenih komercijalnim i neprofitnim elektronskim medijima za 2022. godinu.

Savjet je pored ove odluke donio i Odluku o kriterijumima i metodologiji bodovanja prijava.

“Ovim Konkursom će se izvršiti raspodjela sredstava iz Fonda za podsticanje pluralizma i raznovrsnosti medija namijenjenih komercijalnim i neprofitnim elektronskim medijima za 2022. godinu, u iznosu od 767.967 eura za elektronske medije i 54.813 eura za samoregulatorna tijela. Prijave na Konkurs se dostavljaju svakog radnog dana od 7 do 15 sati, zaključno sa 4. aprilom 2023. godine”, navode u SAEM-u.

Tekst Konkursa sa Odlukom o kriterijumima i metodologiji bodovanja, kao i Obrasci za prijavu na konkurs dostupni su putem web sajta Agencije www.aemcg.org.

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Uoči održavanja drugog kruga izbora za predsjednika Crne Gore, koji će se održati u nedjelju 2. aprila 2023. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova, u cilju pružanja informacija građanima koji imaju biračko pravo na navedenim izborima, oformilo je „Call-centar“ sa jedinstvenim brojem 19820.
  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.