Za liječenje Gordane Savić potrebno 5.000 eura

NVO Happy life
 • Autor onogost.me
 • 04.10.2022. u 10:39
Gordana Savić iz Nikšića nakon detaljnih pregleda hitno mora da nastavi liječenje u Turskoj zbog komplikacija svoje bolesti i zbog metastaza, za koje joj je potrebno 5.000 eura, saopšteno je iz NVO Happy life.

Naime, njoj je pronađen tumor na dojci koji se može riješiti ovdje na našim klinikama ali zbog dodatnih problema sa srcem to operaciju čini komplikovanijom.

Uz sve to i na žlijezdama su pronadjene metastaze pa je Gordani potrebno dodatnih 5.000 eura za liječenje i ponovni put i boravak koje mora nastaviti što prije.

“Nakon prvih pregleda kompletne dokumentacije ljekari su u Turskoj klinici saopštili Gordani da njen problem mogu riješiti operacijom koja košta 8.000, za koju su odmah sredstva obezbjedjena zahvaljujuci crnogorskoj porodici iz Berlina koja je kontaktirala naše kolege iz NVO Izvor života”, navodi se u saopštenju.

Gordana je za prvi odlazak u Tursku uprkos bolesti u toku sezone radeći uspjela da prikupi sredstva za prvi put i boravak pa sada moli sve ljude dobre volje da joj pomognu da prikupi pomoć za nastavak za liječenja kako bi nastavila svoj mladi život jer su joj doktori u Turskoj garantovali izlječenje ukoliko što prije dođe na liječenje.

“Gordana se zahvaljuje svima na pomoći posebno crnogorskoj porodici iz Berlina kojoj kako kaže duguje svoj život, NVO Izvor života ,NVO Happy life, Nvo Sana i svim dobrim ljudima i privrednicima koji su joj do sada pomogli .Gordana moli sve ljude dobre volje da joj pomognu da nastavi svoj život”, dodaju u saopštenju.

Svi koji žele uplatu mogu izvršiti na račun kod Prve banke na ime Gordana Savić:
535-0100200159726-65

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Nikšićkoj policiji je 3. decembra u 11.25 časova prijavljeno od strane Medicinskog centra Nikšić, da je u njihove prostorije pristupilo maloljetno lice u prisustvu roditelja, sa povredama iz nasilja.