Za pomoć nikšićkoj Narodnoj kuhinji 2.500 eura

NVO “Izvor života”
 • Autor onogost.me
 • 09.02.2023. u 08:29
Podršku radu Narodne kuhinje ovoga puta uputili su naši iseljenici koji se nalaze u Čikagu, uplativši za troškove goriva i plina 2.500 eura.

Novac od Udruženja “Porijeklo” odmah je, kako navode iz NVO “Izvor života” uplaćen VN petrolu.

“Velika i značajna donacija za naš rad koja je došla u pravom trenutku.Veoma nam je drago što naši iseljenici prepoznali naš rad i isti podržali. Ovom donacijom riješili smo značajne potrebe za jedan period našeg rada”, naveli su iz NVO “Izvor života”.

Zahvalili su Udruženju “Porijeklo” i svim članovima udruženja koji su pomogli i velikom broju porodica i pojedinaca koji su bili u potrebi.

“Ovo je još jedan pokazatelj koliko naši iseljenici i dijaspora misle na naše stanovništvo širom Crne Gore i istima pružaju pomoć kad god postoji potreba. Nadamo se uskoro novim donacijama, posebno se nadajući se da će institucije preuzeti više odgovornosti za socijalni status naših građana, te da će socijalno ugrožene porodice, penzioneri sa minimalnim penzijama i oboljela djeca i odrasli postati prioritet svim relevantnim institucijama u lokalnim samoupravama i državi”, zaključili su oni.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  1. Bravo dobri ljudi,i to je naša dijaspora,ponosimo se vama,samo nastavite da pomažete,koliko možete!

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci