Za rješavanje stambenog pitanja 1,8 miliona eura

Gov.me
 • Autor onogost.me
 • 15.12.2022. u 21:58
Vlada je na današnjoj sjednici usvojila Informaciju o realizovanim projektima solidarne stambene gradnje i nastavku dalje saradnje u obezbjeđivanju novčanih sredstava godišnje podrške Sindikatu bezbjednosnih institucija, i u naredne tri godine opredijeliće 1 800 000 eura sa ciljem realizacije više pokrenutih projekata stambene gradnje u nekoliko crnogorskih opština.

“Cilj finansijske podrške za koju će Vlada u naredne 3 godine opredijeliti 1 800 000 eura, od čega u prvom kvartalu 2023.godine 600 000 eura je da se nastavi realizacija više pokrenutih projekata stambene gradnje u nekoliko crnogorskih opština”, navodi se u saopštenju MUP-a.

Kažu da će se na ovaj način omogućiti da zaposleni u Ministarstvu unutrašnjih poslova, Upravi policije, Agenciji za nacionalnu bezbjednost i Policijskoj akademiji u narednom periodu po povoljnim uslovima riješe stambeno pitanje.

“Ministarstvo unutrašnjih poslova ostaje čvrsto posvećeno poboljšanju statusa zaposlenih i nastaviće da pruža doprinos realizaciji projekata kojima se rješavaju egzistencijalna pitanja pripadnika bezbjednosnih službi”, navodi se u saopštenju.

 

 

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Fond za zdravstveno osiguranje tokom prošle godine izdvojio je oko šest miliona eura za bolovanja, dok je izgubljeno oko million radnih dana. To su za CdM kazali iz Fonda za zdravstveno osiguranje. Najduže bolovanje, prema podacima iz informacionog sistema Fonda otpočelo je februara 2015. godine, koje sa manjim prekidima traje i dalje.
  U gradskoj kapeli u Plužinama odnedavno se ne služi piće prilikom odavanja pošte preminulom. To je preporuka koju je donijela Skupština tog grada. Običaji na sahranama se mijenjaju vremenom, ali ono što zabrinjava je da se u pivskom kraju mnogo više umire nego rađa.