Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Za tri dana 43 saobraćajne nezgode

Uprava policije
 • Autor onogost.me
 • 15.04.2024. u 12:18
Tokom prethodnog vikenda na crnogorskim putevima evidentirane su 43 saobraćajne nezgode, u kojima su tri lica zadobile teške, a 20 lica lake tjelesne povrede.

Iz Uprave policije su saopštili da su u istom periodu pripadnici saobraćajne policije podnijeli 145 prekršajnih prijava, izdali 1.095 prekršajnih naloga, privremeno oduzeli 16 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja, dok su lišili slobode 53 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, opojnih droga ili drugih psihoaktivnih supstanci i ostalih težih prekršaja iz oblasti saobraćaja.

“Slobode je lišeno 38 vozača zbog vožnje pod pod dejstvom alkohola u organizmu u nedozvoljenoj količini, 12 vozača zbog vožnje pod dejstvom opojnih droga ili drugih psihoaktivnih supstanci i tri vozača zbog počinjenih drugih težih prekršaja iz oblasti Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima”, piše u saopštenju policije.

U Podgorici su lišena slobode 22 vozača, devet u Pljevljima i po četiri u Danilovgradu i Budvi.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Elektronski upis djece u javne i privatne predškolske ustanove za školsku 2024/25. godinu počinje danas i trajaće do 15. juna 2024, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija (MPNI).
  U okviru ekološke kampanje „“Naš grad naš od(b)raz“, sjutra, od 9 h, organizuje se akcija čišćenja tvrđave Bedem, a potom i eko- parka Blace.