Za vikend u Nikšiću uhapšeno 14 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola

onogost.me arhiva
 • Autor onogost.me
 • 07.08.2023. u 11:08
Službenici saobraćajne policije su u danima vikenda na crnogorskim putevima evidentirali 65 saobraćajnih nezgoda, u kojima je sedam osoba zadobilo teške, 34 osobe zadobilo lake tjelesne povrede, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

“U istom periodu, pripadnici saobraćajne policije su podnijeli 205 prekršajnih prijava, izdali 1.207 prekršajnih naloga, oduzeli 26 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja”, kazali su iz policije.

Takođe, zbog vožnje pod dejstvom alkohola saobraćajna policija je lišila slobode 56 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, od čega je njih 14 lišeno slobode u Nikšiću, devet u Podgorici, osam u Baru i sedam u Budvi.

“Uprava policije još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju”, naveli su iz policije.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Zaposleni Pivare „Trebjesa“ i članovi NVU „Putevima predaka“ organizovali su i ovog septembra volontersku akciju pošumljavanja Park šume Trebjesa i zasadili 100 sadnica bora, 10 sadnica kedra i 10 sadnica lipe.
  Policijski službenici Stanice policije Šavnik su u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, na osnovu operativnih saznanja i postupajući po naredbi istražnog sudije Osnovnog suda u Pljevljima, izvršili pretres stana i drugih prostorija na dvije lokacije, koje koristi lice Č.D. (46).