Za vikend uhapšeno 48 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola

Uprava policije
 • Autor onogost.me
 • 11.09.2023. u 13:03
Saobraćajna policija je u danima vikenda na crnogorskim putevima evidentirala 65 saobraćajnih nezgoda, u kojima je pet osoba zadobilo teške tjelesne povrede, dok su 23 oosbe zadobilo lake tjelesne povrede.

U istom periodu, pripadnici saobraćajne policije su podnijeli 152 prekršajne prijave, izdali 1.085 prekršajnih naloga, oduzeli 19 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja.

“Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola saobraćajna policija je lišila slobode 48 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, od čega je 12 vozača lišeno slobode u Podgorici, devet u Nikšiću i sedam u Baru”, navode iz Uprave policije.

Uprava policije još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Vojnicima su plate u protekloj godini povećane dva puta. Drugo povećanje će, kako je u emisiji "Stav" poručio načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore Zoran Lazarević administrativno biti završeno do kraja godine.
  U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Nikšić - Danilovgrad u mjestu Straševina poginuo je motocilista.
  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.