Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Zaprašivanje komaraca 11. jula, pčelari da zaštite košnice

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 09.07.2024. u 10:23
Zaprašivanje komaraca na području opštine Nikšić biće organizovano u četvrtak, 11. jula u kasnim večernjim satima.

Iz firme koja vrši zaprašivanje komaraca na teritoriji Opštine Nikšić – Slavisan DDD apeluju na pčelare da zaštite košnice, prenosi portal RTNK.

Navode da će u slučaju lošeg vremena akcija biti odložena, a o narednom terminu javnost će biti blagovremeno obaviještena.

„Takođe želimo da istaknemo da zaprašivanje komaraca nema efekta kada temperatura padne ispod 19C i preko 30C pa samim tim moramo se pridržavati temperaturne skale za Vašu Opštinu i prema tome napraviti plan rada, kao i o mapiranju kada su komarci najaktivniji“, dodaje se u saopštenju.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  2

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Zakon o upravljanju otpadom predstavlja prekretnicu za Crnu Goru jer postavlja temelje za smanjenje otpada, zaštitu prirodnih resursa, i povećanje ekološke svijesti među građanima kroz mjere kontrole, kazao je u razgovoru za Portal RTCG ministar turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera Vladimir Martinović.
  Ministar zdravlja Vojislav Šimun kazao je da očekuje da će od jeseni transplantacije biti rađene i u Kliničkom centru. Gostujući na TVCG kazao je da rade na smanjivanju listi čekanja, te da je u pripremi nova metodologija zakazivanja pregleda. Istakao je da je broj bolovanja preko 30 dana smanjen za 50 odsto, a ispod 30 dana za 20 odsto.