Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Završen humanitarni turnir, Nikolići sjutra dobijaju prikupljeni novac

navijaci
  • Autor onogost.me
  • 16.11.2015. u 20:16

Večeras je finalnom utakmicom završen trodnevni humanitarni turnir u fudbalu koji su, za pomoć porodici Nikolić, organizovali navijači Sutjeske. 

Gledaoci su tokom ova tri dana imali priliku da učestvuju u akciji i na simboličan način pomognu svojim dobrovoljnim prilogom. Pored prijavljenih ekipa koje su donirale po 20 eura i navijača Sutjeske, akciji su se pridružili i prvotimci FK Sutjeska.

Sva prikupljena sredstva će već sjutra biti uručena porodici Nikolić, a organizatori su naveli da će sličnih akcija biti i ubuduće.

Kada je u pitanju sportska strana turnira, u sali Ekonomske škole, pred punim tribinama, snage su u finalnom meču odmjerili ekipe “Recesija“ i “East brothers“. Tim “Recesije“ je slavio rezultatom 4:1, i kao nagradu osvojio garnituru dresova Sutjeske i pehar. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Više državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je juče predmet povodom nedavne izjave predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića, da će “s onima koji neće da budu kao braća, nego da liče na Turke, postupati kao prema Turcima” - saznaju nezvanično “Vijesti”.
Od premijera Milojka Spajića i predstavnika više partija brojne reakcije na govor predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića. On je, kako prenose mediji, prilikom obilježavanja 166 godina od bitke na Grahovcu, kazao da će sa onima koji neće da budu kao braća, nego da liče na Turke, postupati kao prema Turcima.