Završen projekat „Suveniri ka razvoju Župe“

u_srcu_naslovna
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 26.12.2016. u 07:00

Nevladina organizacija „Župa u srcu“ publikovanjem desetak različitih tipova razglednica sa motivima Župe završila je projekat ‘’Suveniri ka razvoju Župe’’ koji je finansiran od strane Fonda za aktivno građanstvo.

Cilj ove aktivnosti je, kako navode iz te NVO, da razglednica, poslata iz Župe, bude lična uspomena koja će se dugo čuvati, za razliku od elektronskih, koje vrlo često i brzo budu prepuštene zaboravu.

„Nijedna elektronska poruka ne može da zamijeni onu ispisanu rukom na poleđini sa motivima Župe i suvenira nastalih tokom realizacije projekta. Razglednice će imati naročitu vrijednost za one koji se sa nostalgijom sjećaju svoga djetinjstva i Župe kao mjesta gdje su proveli lijepe trenutke u životu“, navodi se u saopštenju te NVO.

Organizacija će jedan dio razglednica pokloniti Mjesnoj zajednici Župa, jedan dio turističkim organizacijama, a jedan dio će dobiti svi oni sa kojima je organizacija sarađivala u prethodnoj godini.

Projekat će se, kako je i ranije najavljivano, nastaviti u sljedećoj godini različitim aktivnostima.

Sve fotografije možete pogledati na linku http://zupa.today/plugin/gallery/gallery/7.html

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) uhapšeno je još nekoliko službenika Uprave prihoda i carina (UPC), zbog sumnje da su umiješani u krađu zaplijenjenih cigareta koje je trebalo da budu uništene, saopšteno je iz Tužilaštva.
Prije pola godine uprava nikšićkog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ podnijela je krivičnu prijavu protiv bivšeg direktora te firme Velizara Vojinovića, a ovih dana zatražiće od Vrhovnog državnog tužilaštva odgovor da li je formiran predmet po prijavi i ukoliko jeste u kojoj je fazi.