Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Završetak radova na bazenu do kraja sedmice, slijedi redovni godišnji remont

Privatna arhiva
 • Autor onogost.me
 • 14.02.2023. u 08:21
Trenutno se izvode radovi na adaptaciji bazena, koji podrazumijevaju zamjenu kompletnog cjevovoda i postrojenja koji se nalaze ispod bazena, a koji nijesu mijenjani još od izgradnje bazena, kazao je za portal Onogošt direktor Sportskog centra Boško Drašković.

"Radovi kasne iz razloga što izvođač ima problem sa dobavljačima koji nabavljaju materijal uglavnom iz inostranstva, ali radovi će biti okončani u toku ove sedmice nakon čega slijedi redovni godišnji remont", istakao je Drašković.

Podsjetimo, bazen je zatvoren za posjetioce krajem novembra kako bi se ispustila voda i bilo omogućeno da se počne sa sanacijom.

Radove, vrijedne oko 100.000 eura, će, kako je ranije za naš portal kazao Drašković, obaviti firma DOO “Hipering” iz Podgorice.

Sanacijski radovi obuhvataju zamjenu potisnog usisnog i prelivnog cjevovoda i zamjenu kvarcnog pijeska sa aktivnim staklom u filterima za prečišćavanje vode.

Redovnim godišnjim remontom planirani su, kako je kazao, sljedeći radovi: sanacija pločica na školjci bazena, sanacija dezo barijera, zamjena LED panela koji nijesu u funkciji, zamjena komplet rasvjete oko školjke bazena, popravka kabina za presvlačenje, zamjena oštećenih tuševa i sanitarija; zamjena filtera u klima komorama i zamjena podvodnih reflektora.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Nevladina organizacija Pro futuro u susret Bedem festu večeras, sa početkom u 19 časova, a povodom Svjetskog dana muzike, organizuje svirku Darka Mihailovića i Stefana Bjeletića, koja će se po prvi put, kako su naveli, održati na platou kod fontane u Gradskom parku.