Završni radovi na parkingu kod Tehnoplisa

parking2
Marija Vujović
  • Autor onogost.me
  • 07.12.2016. u 09:54

Radovi na novom parkingu preko puta Tehnopolisa privode se kraju.

Skoro dva mjeseca pošto su mašine krenule u čišćenje terena u dvorištu Doma revolucije, danas se pristupilo iscrtavanju horizontalne signalizacije i postavljanju rasvjete.

Prema projektu, predviđeno je oko 80 mjesta za vozila.

Kako je ranije najavljeno, cilj izgradnje parkinga je da se rastereti parkiranje u užem centru grada.

Nedostatak mjesta za ostavljanje automobila postao je posebno izražen zbog radova na Trgu slobode, kao i ponovnog otvaranja Hotela Onogošt, čiji parking sada služi za potrebe te obnovljene kompanije.

Sekretar Sekretarijata za uređenje prostora Nebojša Adžić rekao je na otvaranju da radovi predstavljaju i početak rješavanja najvećeg gradskog problema – Doma revolucije, kako je nazvao taj nedovršeni objekat.

”Parkingom će prelijepi objekat Tehnopolisa biti istaknut u prvi plan. Ovaj zapušteni prostor, pun drveća i raznog otpada, biće pretvoren u jedan urbani momenat, koji će imati i funkcionalni aspekt, jer je aktiviranjem Hotela Onogost nastao veliki problem parking prostora. Ovim parkingom, to ćemo prevazići i riješiti”, rekao je tada Adžić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zavod za hirometeorologiju i seizmologiju (ZHMS) izdao je upozorenje povodom loših vremenskih prilika tokom ponedjeljka i utorka. Upozoravaju na obilne kiše, jak olujni južni vjetar, a moguće su bujične urbane poplave, kao i smetnje u saobraćaju, telekomunkacijama i distribuciji električne energije.
Meteorolog Branko Micev navodi da nas naredne sedmice očekuju promjenljive vremenske prilike uz skoro svakodnevnu kišu na jugu i u centralnim predjelima.