Zbog nanošenja teške tjelesne povrede krivična prijava protiv jedne osobe u Nikšiću

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 16.08.2023. u 13:24
Policiji je u Nikšiću sinoć oko 19.30 časova prijavilo jedno lice da ga je neposredno prije prijavljivanja, ispred jednog ugostiteljskog objekta u tom gradu, dok se nalazio u vozilu, fizički napalo njemu nepoznato lice, nakon čega se dalo u bjekstvo, saopšteno je iz Uprave policije.

Oštećeni je, kako navode, ovom prilikom zadobio tešku tjelesnu povredu – prelom kosti lica.

“Policijski službenici su preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti, te brzom i efikasnom reakcijom identifikovali počinioca I.J. (31) iz Nikšića”, dodaju.

Protiv njega je po nalogu tužioca podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Vlada je na današnjoj sjednici, na predlog Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma utvrdila Predlog zakona o upravljanju otpadom.
  Predsjednik Opštine Šavnik Jugoslav Jakić ističe da će gradnja vjetroparka Bijela znatno doprinijeti razvoju te male sjeverne opštine. Kao i u cijeloj Crnoj Gori i u ovoj opštini najveći problem će biti planska dokumentacija, koja je, kako kaže, napravljena u pravcu razvoja drugih privrednih grada, ili je nema.