Zbog nevremena djelovi grada satima bez struje

dsc_0007_0
EPCG
  • Autor onogost.me
  • 10.02.2016. u 11:24

Zbog kvara na 35 kilovoltnom dalekovodu dio nikšićke opštine je od ranih jutranjih časova bez struje. 

Kako je portalu Onogošt saopšteno iz EPCG bez struje su, zbog nevremena, ostali djelovi Kličeva, Kočani, Straševina i Brezna. 

Čitaoci portala Onogošt navode da u pomenutim naseljima struje nema od ponoći.

Iz EPCG poručuju da su ekipe na terenu locirale kvar i da rade sve kako bi  u što skorije vrijeme potrošačima omogućili normalno snadbijevanje električnom energijom.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Narednih dana očekuje nas lijepo vrijeme uz temperaturu do 25 stepeni, kazao je meteorolog Branko Micev. Od subote i nedjelje najavio je postepeno zahlađenje, a u ponedjeljak, utorak i srijedu, kako je kazao, imaćemo zimske scene na teritoriji Crne Gore.
Gotovo svakodnevno se na crnogorskim putevima nađu vozači u alkoholisanom stanju, a policija ih nerijetko zaustavi sa preko tri promila, u fazi prepitosti, kada je neophodna brza medicinska reakcija. Psihijatrica podgoričkog Centra za mentalno zdravlje, specijalista doktor medicine Anđa Bulajić Vuković, za Portal RTCG ističe da je stanje svijesti u tim situacijama ozbiljno narušeno, motorika siromašna, te da je nakon oporavka karakteristična potpuna amnezija za period pijanstva.