Zbog ubistva u pokušaju jedna osoba lišena slobode

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 19.03.2023. u 15:32
Službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su jutros odmah nakon događaja lišili slobode lice osumnjičeno za krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Naime, policija je dva sata nakon ponoći obaviještena da je ispred jednog noćnog kluba došlo prvo do verbalnog, a potom i do fizičkog konflikta između više lica.

“Na lice mjesta je izašla Interventna jedinica koja je tu zatekla F.Z. (23) iz Nikšića sa vidnim povredama u predjelu stomaka. On je odmah prevezen u Medicinski centar na ukazivanje ljekarske pomoći, gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede u vidu ubodne rane u predjelu stomaka”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Na licu mjesta je, kako dodaju, izvršen uviđaj i od više lica su prikupljena obavještenja na okolnosti navedenog događaja.

“Sumnja se da je A.B. (22) nakon kraćeg verbalnog konflikta upotrebom noža oštećenom F.Z. nanio ubodnu ranu u predjelu stomaka. A.B. je po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju”, dodaju oni.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Nevladina organizacija “Sinergija novih krila“ na nikšićkom Trgu slobode organizovala je muzički program u sklopu humanitarne akcije „Svi po malo“ za izgradnju prvog centra za epilepsiju u Crnoj Gori.