Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Zbog ubistva u pokušaju u Nikšiću uhapšena jedna osoba

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 07.02.2024. u 10:30
Policija je u Nikšiću uhapsila I. Ć. (38) kojem se na teret stavlja krivično djelo ubistvo u pokušaju.

"Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić obaviješteni su 4. februara u popodnevnim časovima da je u ulici VI crnogorske brigade došlo do svađe između dva lica, od kojih jedno kod sebe ima nož. Na lice mjesta je odmah upućena patrola policije gdje su zatečeni D.M. i I.Ć. i oni su prevezeni na ukazivanje ljekarske pomoći", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaju da nakon što je D.M. ukazana ljekarska pomoć doveden je u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, dok je I.Ć. zadržan radi daljeg liječenja.

Sa događajem je, kažu iz policije, upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu izvršen uviđaj na licu mjesta i prikupljena su potrebna obavještenja.

Iz Uprave policije je saopšteno da su kriminalističkom obradom policijski službenici došli do sumnje da je I.Ć. (38) nanio oštećenom povrede upotrebom noža.

"Policija je u Nikšiću uhapsila I. Ć. Kojem se na teret stavlja krivično djelo ubistvo u pokušaju i on je po nalogu postupajućeg tužioca lišen slobode u prostorijama Medicinskog centra Nikšić", piše u saopštenju policije.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Područne jedinice i filijale za upravne poslove, državljanstvo i strance Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) sjutra neće raditi, osim u hitnim slučajevima, saopšteno je iz tog resora.
  Tenderima i nepotrebnom administrativnom precedurom samo se gubi vrijeme u borbi protiv bolesti potkornjaka u šumama na području plavske, kao i drugih crnogorskih opština, pa je potrebno hitno uključivanje države sa svim njenim kapacitetima.