Zbog vožnje pod dejstvom alkohola lišeno slobode 55 osoba

Uprava policije
 • Autor onogost.me
 • 24.07.2023. u 12:22
Crnogorska policija je tokom vikenda na crnogorskim drumovima registrovala 59 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba smrtno stradala, četiri osobe su zadobile teške tjelesne povrede, a 19 osoba lake tjelesne povrede.

U istom periodu, pripadnici saobraćajne policije su podnijeli 164 prekršajne prijave, izdali 1.093 prekršajna naloga, oduzeli 15 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja.

“Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola policija je lišila slobode 55 vozača, od čega njih 11 u Podgorici, devet u Baru i sedam u Herceg Novom”, navode iz Uprave policije.

Uprava policije još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Zaposleni Pivare „Trebjesa“ i članovi NVU „Putevima predaka“ organizovali su i ovog septembra volontersku akciju pošumljavanja Park šume Trebjesa i zasadili 100 sadnica bora, 10 sadnica kedra i 10 sadnica lipe.
  Policijski službenici Stanice policije Šavnik su u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, na osnovu operativnih saznanja i postupajući po naredbi istražnog sudije Osnovnog suda u Pljevljima, izvršili pretres stana i drugih prostorija na dvije lokacije, koje koristi lice Č.D. (46).