Zbog vožnje pod dejstvom alkohola uhapšeno 50 vozača

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 17.10.2022. u 11:45
Službenici saobraćajne policije tokom vikenda su na crnogorskim drumovima evidentirali 37 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba smrtno stradala, šest osoba je zadobilo teške tjelesne povrede, a devet lica lake.

Pripadnici saobraćajne policije su, kako se navodi, podnijeli 473 prekršajne prijave, izdali 192 prekršajna naloga, oduzeli 19 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja.

“Zbog vožnje pod dejstvom alkohola policija je lišila slobode 50 vozača, od čega je njih 17 lišeno slobode u Podgorici”, saopštili su iz policije.

Uprava policije još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U nikšićkom Osnovnom sudu nastavljeno je suđenje nekadašnjem episkopu budimljansko-nikšićkom, a sadašnjem mitropolitu crnogorsko-primorskom Joanikiju i osmorici sveštenika, zbog sumnji da su 2020. godine prekršili mjere protiv širenja korone. Bivši načelnik CB Nikšić Tihomir Goranović tokom svjedočenja rekao je da su službenici CB nekoliko dana prije praznika Svetog Vasilija Ostroškog razgovarali sa sveštenikom Bobanom Jokićem i Ostojom Kneževićem kojima su kazali da policija mora poštovati mjere NKT-a i slovo zakona.