Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Zbog vožnje u alkoholisanom stanju uhapšena 32 vozača

Uprava policije
 • Autor onogost.me
 • 23.10.2023. u 13:14
Tokom prethodnog vikenda na crnogorskim putevima evidentirano je 58 saobraćajnih nezgoda, u kojima nije bilo smrtno stradalih lica, a pet lica je zadobilo teške, dok su 24 lica zadobila lake tjelesne povrede.

U istom periodu, pripadnici saobraćajne policije su u okviru represivnih aktivnosti podnijeli 129 prekršajnih prijava, izdali 929 prekršajnih naloga, oduzeli 13 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja.

"Slobode su lišena 32 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, od čega 11 u Podgorici, pet u Baru i po četiri vozača u Nikšiću i Beranama", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Uprava policije još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Više državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je juče predmet povodom nedavne izjave predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića, da će “s onima koji neće da budu kao braća, nego da liče na Turke, postupati kao prema Turcima” - saznaju nezvanično “Vijesti”.
  Od premijera Milojka Spajića i predstavnika više partija brojne reakcije na govor predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića. On je, kako prenose mediji, prilikom obilježavanja 166 godina od bitke na Grahovcu, kazao da će sa onima koji neće da budu kao braća, nego da liče na Turke, postupati kao prema Turcima.