Zbog vožnje u alkoholisanom stanju uhapšena 32 vozača

Uprava policije
 • Autor onogost.me
 • 23.10.2023. u 13:14
Tokom prethodnog vikenda na crnogorskim putevima evidentirano je 58 saobraćajnih nezgoda, u kojima nije bilo smrtno stradalih lica, a pet lica je zadobilo teške, dok su 24 lica zadobila lake tjelesne povrede.

U istom periodu, pripadnici saobraćajne policije su u okviru represivnih aktivnosti podnijeli 129 prekršajnih prijava, izdali 929 prekršajnih naloga, oduzeli 13 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja.

“Slobode su lišena 32 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, od čega 11 u Podgorici, pet u Baru i po četiri vozača u Nikšiću i Beranama”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Uprava policije još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Ukoliko je dječak uputio prijetnju ili u nekom drugom kontekstu naveo da će nešto uraditi sebi ili vršnjacima, škola je morala reagovati po pravilniku i otvoriti slučaj, jer dužnost škole jeste da ispita o čemu je riječ i da uključi roditelje i, ukoliko je potrebno, Centar za socijalno i policiju", kazala je za naš portal psihološkinja Monika Sekulović povodom slučaja u OŠ "Ratko Žarić".
  U Crnoj Gori jutros se u nižim predjelima saobraća po pretežno suvim putevima, a na prevojima i u višim predjelima moguća je pojava poledice, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG).