Zbog vožnje u alkoholisanom stanju uhapšeno 38 vozača

Uprava policije
 • Autor onogost.me
 • 06.02.2023. u 11:47
Tokom prethodnog vikenda na crnogorskim putevima evidentirano je 36 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba smrtno stradala u Kotoru, pet osoba je zadobilo teške, dok je njih 12 zadobilo lake tjelesne povrede, saopštila je Uprava policije.

“U istom periodu, pripadnici saobraćajne policije su u okviru represivnih aktivnosti podnijeli 142 prekršajne prijave, izdali 849 prekršajnih naloga, oduzeli 10 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja”, saopštila je Uprava policije.

Slobode je lišeno 38 vozača zbog, kako je navedeno, upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, od čega 20 vozača u Podgorici.

“Uprava policije još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju”, saopštila je policija.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Uoči održavanja drugog kruga izbora za predsjednika Crne Gore, koji će se održati u nedjelju 2. aprila 2023. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova, u cilju pružanja informacija građanima koji imaju biračko pravo na navedenim izborima, oformilo je „Call-centar“ sa jedinstvenim brojem 19820.