Zbog vožnje u alkoholisanom stanju uhapšeno 39 osoba

Uprava policije
 • Autor onogost.me
 • 26.09.2022. u 10:38
Tokom vikenda je u Crnoj Gori uhapšeno 39 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola, od čega njih 20 u Podgorici, saopšteno je iz Uprave policije.

“Saobraćajna policija je u danima vikenda na crnogorskim putevima evidentirala 51 saobraćajnu nezgodu, u kojima je jedno lice smrtno stradalo, dok su četiri lica zadobila teške tjelesne povrede, a 18 lake povrede”, piše u saopštenju policije.

Pripadnici saobraćajne policije podnijeli su 250 prekršajnih prijava, izdali 468 prekršajnih naloga, oduzeli 20 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja. Jedna osoba je uhapšena zbog krivičnog đela iz oblasti djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

“Uprava policije još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju”, zaključuje se u saopštenju.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Nikšićkoj policiji je 3. decembra u 11.25 časova prijavljeno od strane Medicinskog centra Nikšić, da je u njihove prostorije pristupilo maloljetno lice u prisustvu roditelja, sa povredama iz nasilja.