Zbog zloupotrebe narkotika jedna osoba u Nikšiću će odgovarati krivično, a 10 prekršajno

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 03.07.2023. u 14:39
Nikšićka policija je, sprovodeći aktivnosti na suzbijanju zloupotrebe narkotika, uhapsila jednu osobu zbog krivičnog djela, a protiv deset osoba podnijela prekršajne prijave.

“Naime, nikšićka policija je ispred jednog ugostiteljskog objekta izvršila kontrolu L.R. (30), te pronašla i oduzela pvc pakovanje u kojem se nalazila biljna materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, kao i drobilcu”, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se L.R. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

“Osim toga, zbog zloupotrebe narkotika nikšićka policija je protiv deset osoba podnijela prekršajne prijave zbog izvršenih prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga”, kazali su iz policije.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Centralna univerzitetska biblioteka (CUB) Univerziteta Crne Gore obilježiće i ove godine Nacionalni dan podizanja svijesti o bibliotekama, 5. oktobar, i to centralnim programom pod nazivom Biblioteke za studente koji će se održati u dvadeset narodnih biblioteka u Crnoj Gori, kao i organizacijom javne tribine pod nazivom Biblioteke u 21. vijeku: između nostalgije i evolucije.
  Na zadovoljstvo brojnih učesnika iz Crne Gore i regiona uspješno je okončan još jedan jesenji Džip reli Montenegro trophy, a riječ je o turističko-sportskoj manifestaciji koja živi od 1999.godine s ciljem da promoviše malo poznate, a najljepše predjele Crne Gore, pogotovo na sjeveru.