Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Zbor u Župi 3. marta

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 25.02.2024. u 07:48
Savjet MZ Župa organizovaće Zbor građana te mjesne zajednice u nedjelju, 3. marta.

Zbor će se održati u Domu Carine, u 12 časova.

Na dnevnom redu Zbora je Izvještaj o radu Savjeta MZ Župa Nikšićka, prijedlog za razrešenje Savjeta i donošenje odluke o raspisivanju izvora za Savjet MZ Župa, prenosi zupa.today.

Građani koji budu prisustvovali Zboru moraju imati identifikacioni dokument (pasoš ili ličnu kartu) da bi mogli učestvovati u donošenju odluka.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  NVO "Bunte scena" protestovala je, sa grupom građana, ispred Nikšićkog pozorišta, zahtjevajući ostavku ili smjenu umjetničkog direktora te kulturne ustanove Janka Jelića zbog stavova iskazanih u saopštenju kojim obrazlaže odluku da se predstava "Izložene" ne uvrstiti u repertoar Nikšićkog pozorišta.
  Pojedini proizvođači ove godine prijavljuju veći broj grla za subvencije u stočarskoj proizvodnji nego što to pokazuje realno stanje, a grlo sa istim brojem ušnih markica pojavljuje se na dva gazdinstva, što je utvrđeno kontrolom kroz veterinarski informacioni sistem, saopšteno je iz Ministarstva poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede.
  Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija će, na osnovu zaključka Vlade Crne Gore, formirati Međuresorsku radnu grupu koja će se baviti provjerom inostranih obrazovnih isprava na privatnim i javnim obrazovnim ustanovama u regionu.