“Zdravlje djece naša zajednička odgovornost i ključ za prosperitet Nikšića”

pixabay.com
 • Autor onogost.me
 • 03.10.2023. u 10:05
Kancelarija za prevenciju bolesti zavisnosti Nikšić čestitala je djeci, roditeljima i nastavnicima Dječiju nedjelju. Kako su kazali, njihov cilj je osnažiti djecu i mlade da donose zdrave odluke i razvijaju otpornost prema potencijalnim rizicima.

“Ovu nedelju posvećujemo našoj najdragocjenijoj budućnosti – našoj djeci. Dječija nedelja je prilika da se podsetimo koliko je zdravlje i dobrobit naše djece od suštinskog značaja za prosperitet naše zajednice”, naveli su u saopštenju iz Kancelarije za prevenciju bolesti zavisnosti Nikšić.

Oni su kazali da kontinuirano rade na promociji zdravlja i prevenciji bolesti zavisnosti među djecom i mladima.

“Svake godine, posjećujemo sve škole u Nikšiću kako bismo održali radionice na temu prevencije bolesti zavisnosti”, navode u saopštenju.

Osim toga, kako dodaju, organizuju niz aktivnosti kako bi promovisali zdrav način života, sport, umjetnost i kulturnu raznolikost.

“Kao zajednica, moramo se udružiti kako bismo osigurali da svako dijete ima priliku da raste zdravo i srećno. Zdravlje naše djece je naša zajednička odgovornost i ključ za prosperitet Nikšića. U ovoj Dječijoj nedelji, pozivamo sve članove zajednice da podrže inicijative koje promovišu dobrobit naše djece. Samo zajedno možemo stvoriti sigurnu sredinu za našu djecu”

Tim povodom održače radionice i predavanja u OŠ “Ivan Vušović” i OŠ “Braća Labudović”.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci