Zemljotres kod Bileće osjetio se i u Nikšiću

epi
  • Autor onogost.me
  • 08.01.2016. u 13:31

Seizmološki zavod Crne Gore registrovao je danas, u 14.07h, zemljotres manje jačine sa epicentrom devet kilometara istočno od Bileće, u BiH, a potres se osjetio i u našoj zemlji.

Žarište ovog zemljotresa locirano je na dubini od 17 kilometara, a njegova jačina iznosila je 4.3 jedinice Rihterove skale.

Kako je saopšteno iz Seizmološkog zavoda, ovaj zemljotres nije mogao izazvati materijalne štete u epicentralnom području. 

.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Agencija za sprječavanje korupcije saopštila je za TVCG da je u toku postupak kontrole izvještaja o imovini doskorašnjeg direktora Uprave prihoda i carina Rada Miloševića. Navode i da kontrolišu imovinu bivšeg funkcionera ANB-a Zorana Lazovića.
Nevladine organizacije Društvo mladih ekologa Nikšić i ''Divlja ljepota'' juče su u Plužinama promovisale principe energetske efikasnosti, a u okviru aktivnosti ''Eko-energetski efikasan karavan ka EU'' demonstrirano je pripremanje hrane pomoću Sunčeve energije, bez prethodnog pretvaranja u električnu.
Višemjesečnim kašnjenjem u isplatama subvencija poslodavcima koji zapošljavaju osobe s invaliditetom, koje je izazvano potpunom pasivnošću Zavoda za zapošljavanje, nanosi se direktna šteta osobama s invaliditetom, ali zasigurno i njihovim poslodavcima, kako trenutnim, tako i potencijalnim, saopšteno je iz Udruženja mladih sa hendikepom.