Župa: Donacija Mjesne zajednice vrtiću

vrtic_zupa1
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 30.08.2016. u 11:51

Najmlađi stanovnici Župe koji pohađaju vrtić ''Mačak'' danas su od svoje Mjesne zajednice dobili na poklon tobogan, ljuljašku i klackalicu.

Dragoljub Radulović, predsjednik MZ Župa, rekao je da je i na taj način ispunjeno obećanje dato prilikom formiranja novog Savjeta Mjesne zajednice, kada je u pitanju poboljšanje uslova života svih mještana Župe nikšićke.

”Željeli smo da stvorimo što bolje uslove za djecu koja borave u ovom vrtiću. Mi smo ovdje danas donirali tobogan, ljuljašku i klackalicu. Vrijednost te donacije je oko 150 eura. Savjet MZ želi otvorenu saradnju sa JPU“ Dragan Kovačević“ i vjerujem da ćemo i u narednom periodu činiti sve kako bi našoj djeci stvorili što bolje uslove za boravak u ovom objektu”, naveo je on i izrazio očekivanje da će u narednom periodu biti novih donacija.

Radulović je saopštio i da je pred ovu školsku godinu upisano oko 70 mališana iz tog kraja.

”To je najbolji primjer i znak da je ova ustanova ovdje zaživjela i da je opravdala svoju izgradnju”, dodao je Radulović.

Jelena Marković, PR JPU Dragan Kovačević zahvalila se ispred tog vrića Mjesnoj zajednici i predsjendiku Raduloviću na, kako je rekla, za njih veoma značajnoj donaciji.

”Roditelji kao i cjelokupna MZ prepoznali su koliko su bitne fizičke aktivnosti za psihofizički razvoj djece. Ova donacija će umnogome olakšati posao vaspitačima, a djeci omogućiti da što više borave na čistom vazduhu i razvijaju se. Upisano je oko 70 djece, a ovdje imamo tri vaspitne grupe”, kazala je ona danas i poželjela dobrodošlicu i prijatan boravak djeci u toj  ustanovi.  

Vrtić, pojasnila je ona, ima tri vaspitne grupe, a vaspitači i osoblje počeli su sa radom, kako bi 1. septembra spremno dočekali polaznike.

 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Potpredsjednik opštine Nikšić Mitar Goranović učestvovao je na Reload konferenciji pod nazivom „Za bolje zajednice – saradnja lokalnih samouprava i nevladinih organizacija“, koju su UNDP i Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori organizovale u Podgorici.