Župa: Donirali pakete sa osnovnim životnim namirnicama

Privatna arhiva
 • Autor onogost.me
 • 30.09.2023. u 14:37
Povodom Međunarodnog dana starijih osoba, 1. oktobra, predsjednik Savjeta MZ Župa Nikšićka Dragoljub Radulović i šef mjesne kancelarije Milan Dragnić obišlo su desetak starih osoba po selima te MZ.

Oni su im tom prilikom donirali pakete sa osnovnim životnim namirnicama i suhomesnatim proizvodima.
“Ovoga puta je dat akcenat na starije osobe koje žive same, pa je na ovaj način svima njima poslata poruka da nijesu na margini i da zajednica koliko-toliko misli na njih, iako smo sigurni da ta pažnja prema najstarijoj populaciji mora i može biti mnogo veća”, naveo je Radulović.
Današnje druženje sa njima je, kako dodaje, pokazalo koliko im znači malo pažnje i činjenica da još uvijek neko bar na ovaj skroman način misli na njih.
“Svjesni činjenice da je kao i svuda, broj starih osoba sve veći u našoj mjesnoj zajednici, moramo svi zajedno nastojati da sve veću pažnju usmjerimo prema njima i na taj način im odamo zahvalnost za sve ono dobro što su učinili za naše društvo.
Savjet mjesne zajednice će i u narednom periodu zajedno sa drugim  institucijama, prije svega sa Crvenim krstom Nikšića, nastojati da organizuje aktivnosti koje će imati za cilj poboljšanja uslova za najstariju populaciju u MZ Župa Nikšićka”, dodao je on.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Osnivač i direktor Kulturno- kreativnog centra "Akord", pjevač, pjesnik, sugrađanin Dragan Knežević preminuo je u 61. godini života.
  Stočar iz Nikšića Slavko Bezmarević za emisiju TVCG "Agrosaznanje" govori o tome kako nije zadovoljan odnosom resornog ministarstva prema proizvođačima hrane. Kaže da je sve manje stočara iako se, da država pomaže, od ovog posla može lijepo živjeti.