Župa: Konkurs za osnovne škole u izradi maketa

plakat_konkurs_makete
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 02.11.2019. u 13:07

U okviru projekta "Zeleni put", organizacija Župa u srcu i OŠ "Dušan Bojović” raspisuju konkurs za najkreativniji rad, na temu Etno-sela (kuće, ambari, čardaci, mini - farme) ili vodenice od prirodnih materijala (kombinacija prirodnih materijala - metal, kamen, glina, drvo (iskorišćena palidrvca, šibice), vuna, svila, koža, krzno, pamuk, 

Konkurs je namijenjen učenicima osnovnih škola, na području Crne Gore i to VII, VIII i IX razreda, a škole mogu poslati najviše tri rada.

Način, vrijeme i mjesto prijavljivanja

Radove poslati na adresu škole “Dušan Bojović” Miolje Polje – Župa Nikšićka, sa naznakom za školu “Dušan Bojović” – “ETNO – objekat”, do 1. decembra 2019. godine. Ambalaža koja se šalje na konkurs treba da sadrži rad sa istaknutom šifrom i dvije koverte. U prvoj koverti treba da se nalazi naziv rada sa šifrom, kratak opis makete – navesti prirodne materijale koji su upotrijebljeni za pravljenje makete, a u drugoj koverti naziv rada, ime i prezime učenika koji je napravio maketu, ime i prezime mentora učenika, broj telefona škole i razred koji pohađa učenik.

Jedan učenik može poslati najviše jedan rad.

Nagrade

Tročlana komisija, u sastavu dva predstavnika škole i predstavnika NVO “Župa u srcu” izabraće najkreativnije radove, a nagrađena će biti prva tri mjesta, to jest tri učenika, autora radova.

Za prva tri mjesta projektom su obezbijeđene i odgovarajuće nagrade:

I mjesto – komplet knjiga u vrijednosti od 30 eura i solarni punjač za mobilni telefon.

II mjesto – komplet knjiga u vrijednosti od 20 eura i solarni punjač za mobilni telefon.

III mjesto – komplet knjiga u vrijednosti od 10 eura i solarni punjač za mobilni telefon.

Rokovi

Predviđeno je da komisija donese odluku o izabranim radovima i nagrađenima do 10. decembra.

O rezultatima konkursa škole, čiji su učenici osvojili jedno od prva tri mjesta, biće obaviještene putem mail-a do 15. decembra.

Predviđeno je da svi pristigli radovi budu izloženi u holu škole 20 decembra.

Izložba radova će se moći pogledati u OŠ “Dušan Bojović” ili na fotografijama koje će biti postavljene na sajtu NVO “Župa u srcu” ili na facebook stranici škole.

Napomena: Pristigli radovi se ne vraćaju autorima.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Ukoliko je dječak uputio prijetnju ili u nekom drugom kontekstu naveo da će nešto uraditi sebi ili vršnjacima, škola je morala reagovati po pravilniku i otvoriti slučaj, jer dužnost škole jeste da ispita o čemu je riječ i da uključi roditelje i, ukoliko je potrebno, Centar za socijalno i policiju", kazala je za naš portal psihološkinja Monika Sekulović povodom slučaja u OŠ "Ratko Žarić".
U Crnoj Gori jutros se u nižim predjelima saobraća po pretežno suvim putevima, a na prevojima i u višim predjelima moguća je pojava poledice, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG).