Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Župa: Počeli radovi na postavljanju ulične rasvjete

img-676d4995941d8825f7dda93597af12bc-v
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 12.02.2021. u 12:13

U MZ Župa Nikšićka nastavlja se realizacija aktivnosti koje su dogovorene prilikom nedavne posjete predsjednika opštine Milutina Simovića, naveo je predsjednik Savjeta te MZ Dragoljub Radulović.

Kako je kazao, danas su počeli radovi na postavljanju ulične rasvjete od mjesnog centra Miolje Polje do sela Morakovo u dužini od oko 6,5 km, što će, smatra, značajno poboljšati sigurnost svih učesnika u saobraćaju, posebno djece koja tom dionicom idu u školu.

“Takođe su započete aktivnosti na postavljanju rasvjete od mjesnog centra prema selima Vasiljeviće i Kuta, a dio sredstava za realizovanje ove aktivnosti je obezbijedila firma "Naše voće". Takođe će se i u drugim selima otkloniti svi nedostaci koji su predočeni od strane članova Savjeta mjesne zajednice”, dodao je Radulović.

On je najavio da će narednih dana početi realizacija i ostalih dogovorenih aktivnosti, a to se prije svega odnosi na početak rekonstrukcije objekta stare škole.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na jugu sjutra vruće do 40 stepeni. UV indeks vrlo visok, između 8 i 9 UV-jedinica. U subotu na sjeveru od sredine dana i uveče kiša ili pljusak s grmljavinom, temperatura u padu.
Bivšem direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću ukinut je istražni pritvor.