Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Župa: Završena humanitarna akcija, prikupljene značajne količine hrane, odjeće, igračaka

Privatna arhiva
 • Autor onogost.me
 • 25.11.2022. u 14:40
Zajednička sabirna akcija Mjesne zajednice Župa, Crvenog krsta Nikšić i OŠ "Dušan Bojović" danas je uspješno završena.

Kako navodi predsjednik Savjeta MZ, Dragoljub Radulović, prikupljene su, kao nikad do sada, značajne količine osnovnih životnih namirnica, brašna, ulja, šećera, domaćih proizvoda, ali i odjeće i igračaki i jasno potvrdili humanu stranu mještana Župe.

"Učešće u ovoj akciji uzeli su i Uniprom metali, Naše voće, Monteklas i market MSD i svojim donacijama pomogli da ova akcija bude uspješna. Posebna zahvalnost ide djeci iz ove škole i njihovim roditeljima koji su pomogli ovu sabirnu akciju", navodi Radulović.

Predstavnici Crvenog krsta su danas preuzeli svu prikupljenu hranu.

"Oni su ujedno izrazili veliku zahvalnost na dobroj saradnji sa našim mjestom koja rezultira ovako uspješnim akcijama koje će bar malo pomoći socijalno ugroženom stanovništvu", zaključio je Radulović.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Zakon o upravljanju otpadom predstavlja prekretnicu za Crnu Goru jer postavlja temelje za smanjenje otpada, zaštitu prirodnih resursa, i povećanje ekološke svijesti među građanima kroz mjere kontrole, kazao je u razgovoru za Portal RTCG ministar turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera Vladimir Martinović.
  Ministar zdravlja Vojislav Šimun kazao je da očekuje da će od jeseni transplantacije biti rađene i u Kliničkom centru. Gostujući na TVCG kazao je da rade na smanjivanju listi čekanja, te da je u pripremi nova metodologija zakazivanja pregleda. Istakao je da je broj bolovanja preko 30 dana smanjen za 50 odsto, a ispod 30 dana za 20 odsto.