Župa: Završena humanitarna akcija, prikupljene značajne količine hrane, odjeće, igračaka

Privatna arhiva
 • Autor onogost.me
 • 25.11.2022. u 14:40
Zajednička sabirna akcija Mjesne zajednice Župa, Crvenog krsta Nikšić i OŠ "Dušan Bojović" danas je uspješno završena.

Kako navodi predsjednik Savjeta MZ, Dragoljub Radulović, prikupljene su, kao nikad do sada, značajne količine osnovnih životnih namirnica, brašna, ulja, šećera, domaćih proizvoda, ali i odjeće i igračaki i jasno potvrdili humanu stranu mještana Župe.

“Učešće u ovoj akciji uzeli su i Uniprom metali, Naše voće, Monteklas i market MSD i svojim donacijama pomogli da ova akcija bude uspješna. Posebna zahvalnost ide djeci iz ove škole i njihovim roditeljima koji su pomogli ovu sabirnu akciju”, navodi Radulović.

Predstavnici Crvenog krsta su danas preuzeli svu prikupljenu hranu.

“Oni su ujedno izrazili veliku zahvalnost na dobroj saradnji sa našim mjestom koja rezultira ovako uspješnim akcijama koje će bar malo pomoći socijalno ugroženom stanovništvu”, zaključio je Radulović.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Turistička organizacija Nikšić i ove godine, povodom predstojećih praznika organizuje akciju za izbor najljepšeg novogodišnjeg izloga pod nazivom „Novogodišnja čarolija u izlogu“.
  Na samom upisu Filozofskog fakulteta UCG, prema psihologiji sam već gajila ljubav koja je svakim danom postajala sve veća, te je ona do danas uspjela da postane nešto bez čega sebe ne mogu ni da zamislim, riječi su studentkinje Filozofskog fakulteta Milene Abramović (9.53) koja je proglašena je za najbolju studentkinju svog fakulteta za tekuću studijsku godinu 2022/23.