Župa: Zorica Filipović i Anđela Peković dobitnice stipendije

stipendisti
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 21.11.2017. u 09:44

Predsjednik Savjeta MZ Župa Dragoljub Radulović danas je uručio rješenja o stipendiranju dva najbolja studenta iz te mjesne zajednice.

Stipendija je ove godine otišla u ruke Zorice Filipović, studentkinje Fakulteta za saobraćaj, komunikacije i logistiku sa prosječnom ocjenom 9.83 i Anđele Peković, studentkinje Fakulteta političkih nauka – smjer Novinarstvo, koja je u dosadašnjem studiranju imala prosječnu ocjenu 9.70.

Radulović je izrazio zadovoljstvo što Župa ima izuzetan potencijal u mlađoj poplaciji i nadu da će dobitnice stipendije u narednom periodu kroz svoje aktivnosti doprinijeti razvoju mjesne zajednice.

„Mjesna zajednica stipendiranjem studnata nastoji da da posticaj narednim generacijama kako bi postizali što bolje rezultate u školovanju, što će kao rezultat sigurno imati razvoj našeg mjesta. Savjet mjesne zajednice će i u narednom periodu nastojati da svojim aktivnostima doprinese poboljšanju uslova života mještana Župe Nikšićke, sa posebnim akcentom na mlađu populaciju“, istakao je Radulović.

Službenik opštine Nikšić Milan Dragnić dobitnicima stipendije poželio je sve najbolje u narednom periodu, sa željom da postignu puni uspjeh u životu.

Filipović je kazala da joj je zadovoljstvo što je postala stipendista mjesne zajednice i dodala da su ovo baš značajni iskoraci koje mjesna zajednica čini za svoje mlađe generacije. Obećala je i da će u narednom periodu pokušati da opravda dobijeno povjerenje.

Ponosna što je dobitnik stipendije, Anđela Peković poručila je da će nastojati da svojim aktivnostima doprinese razvoju mjesne zajednice.

Župa je prošle godine po prvi put uvela praksu da stipendira najboljeg studenta, a prošlogodišnji dobitnik bila je Marija Mitrović.

Iznos mjesečne stipendije je 50 eura.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati više djelova naše opštine.
Profesionalno i odgovorno novinarstvo je javni interes i jedini cilj Ministarstva kulture i medija (MKM) je da se dođe do zakonskih rješenja kojima će se to postići i ispuniti međunorodne preuzete obaveze u oblastima slobode i izražavanja. To je poručeno na okruglim stolovima povodom predstavljanja nacrta seta medijskih zakona.