Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Bar: Pet nagrada za “Akord”

scena_iz_predstave_7_snezana_i_patuljak
KKC Akord
  • Autor onogost.me
  • 29.05.2019. u 06:33

Na 12. Festivalu dječijih teatara Crne Gore u Baru, koji se održavao od 23. do 26. maja, Kulturno kreativni centar “Akord” se predstavio sa dvije predstave - „Sedam Snežana i patuljak“ i „Dnevnik Ane Frank“ i osvojio pet nagrada.

Itana Papović je osvojila nagradu za epizodnu ulogu u predstavi „Sedam Snežana i patuljak“.

Tijana Krivokapić i Svetozar Raičević okitili su se nagradama za glavnu žensku i glavnu mušku ulogu u predstavi „Dnevnik Ane Frank“.

Nagrade za režiju i scenografiju pripale su Draganu Kneževiću za predstavu „Dnevnik Ane Frank“.

 “Veoma sam zadovoljan postignutim rezultatima na festivalu, pogotovo što su obje predstave izvedene premijerno u Baru. Djeca iz predstave „Sedam Snežana i patuljak“ su glumci početnici i sjajno su odigrali predstavu, bez greške. Pred njima je sjajna glumačka karijera. Što se tiče predstave „Dnevnik Ane Frank“ koju su odigrali glumci iz Akordovog omladinskog teatra, smatram da su nagrade očekivane i da ova predstava tek treba da pokaže svoj izuzetni kvalitet na 49. Festivalu dramskih amatera Crne Gore u Bijelom Polju, na kojem se okupljaju najvalitetnija pozorišta iz naše države”, kazao je Knežević.

Naši sugrađani moći će da pogledaju obje predstave na manifestaciji „Dani Akorda 2019“ u okviru programa Nikšićka kulturna scena 9. i 10. juna.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu tri nova filma – animirani “10 života”, akcija “Borderlands” i drama “78 dana”.
U sali "Zahumlja" večeras će biti upriličena promocija knjiga "Tužna zemunska priča" i "Vudu priče", autora Radenka Stojanovića, repera, pjesnika i književnika, poznatijeg pod umjetničkim pseudonimom Voodoo Popeye.