Četiri nova filma na repertoaru bioskopa Cinema 213

page
Ilustracija
 • Autor onogost.me
 • 13.01.2022. u 00:26

Akcija "The King's Man - Početak", domaća drama "Zlatni dečko", porodični film "Vuk i lav" i američki horor "Vrisak" noviteti su na reportoaru bioskopa Cinema 213.

 

Posjetioci će danas biti u prilici da pogledaju “The King's Man – Početak”, “Zlatni dečko” i “Vuk i lav”, dok će “Virisak” biti prikazan sjutra u 20.30 časova.

Termin u 16 časova rezervisan je za porodični film “Vuk i Lav”. Nakon dedine smrti, dvadesetogodišnja Alma odlučuje da se vrati u svoj dom iz djetinjstva – malo ostrvo u srcu veličanstvene kanadske šume. Ubrzo, ona spašava dva bespomoćna mladunčeta: vuka i lava. Ali, taman kad je na pomolu neraskidivo zajedništvo, njihov svijet se ubrzo ruši, jer čuvar šume otkriva životinje i odvodi ih. Dvojica male braće moraju da krenu na opasno putovanje po Kanadi kako bi se ponovo spojili i jedan s drugim, ali i sa Almom.

 

 

Dva sata kasnije, u 18h, biće prikazan “Zlatni dečko”. Ovo je priča o novom Maradoni. O Denisu Markoviću mladom talentovanom fudbaleru, problematičnog temperamenta, koji od rane mladosti, zbog svog talenta, postaje meta različitih interesa. Ovo je priča o tome gdje sve može ili ne može da vas odvede talenat. Priča o drugoj šansi…

 

 

“The King's Man – Početak” na repertoaru je u 20 časova.

 

 

“Mi smo prva nezavisna obavještajna agencija. Prefinjeni, ali brutalni. Civilizovani, ali nemilosrdni.” Nastala na osnovu adaptacije stripa, špijunska akciona avantura 20th Century Studios-a snimljena pod rediteljskom palicom Metjua Vona u svom trećem filmu dublje istražuje mit o nastanku čuvene tajne špijunske družine. Iako džentlmeni po izgledu, čini se da organizacija Kingsman nije nužno počela s dobrim namjerama i plemenitim ljudima. Pitanje je da li njihovo pripadanje plemstvu potiče iz viteštva ili pak iz oholosti”, stoji u sinopsisu filma.

Repertoar za naredne dane:

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U sali Nikšićkog pozorišta, večeras sa početkom u 20 časova, u okviru "Beo Art" revije predstava, koja se realizuje pod sloganom "Pretpraznične večeri”, biće izvedena predstava "Čovjek visine", koju je po tekstu Ane Đorđević režirala Jana Maričić.
  U sali Nikšićkog pozorišta večeras, sa početkom u 20 časova, u okviru "Beo Art" revije predstava, koja se realizuje pod sloganom "Pretprazničke večeri", biće izvedena predstava "Sitnice koje život znače", koju je po tekstu Lorenca Maronea, režirao Andrej Nosov.