Cinema 213: Danas četiri filma

biskop_nedjeljaa
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 29.09.2019. u 06:01

Na današnjem repertoaru bioskopa Cinema 213 su četiri projekcije.

Animirana avantura “Fantastika” prikazaće se u 14.25h u 3D projekciji, a nakon toga slijedi porodična avantura “Dora i izgubljeni zlatni grad” u 16.15h.

Romantična komedija “Dvostruki životi“ čeka vas u 18.15h. Uspješan pariski izdavač Alan, koji se trudi da se prilagodi digitalnoj revoluciji, dvoumi se oko objavljivanja najnovijeg rukopisa svog dugogodišnjeg prijatelja. Leonardo, boemski pisac u rukama ima još jednu autofikciju o aferi sa slavnom ličnošću. Dok se bore sa krizom srednjih godina, tehnološkim promjenama i odnosima sa svojim ženama, izdavač i autor u problemima su većim nego što se čini.

Dan će, dva sata kasnije, zatvoriti horor “Ukleto“. Za vrijeme Noći vještica, grupa tinejdžera zadesiće se u ukletoj kući za zabavu, koja obećava da će probuditi njihove najmračnije strahove. Ta noć će postati smrtonosna, kad shvate da su neke od njihovih noćnih mora realnost.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Studentski teatar iz Podgorice izveo je predstavu "Restoran Desert flower" u velikoj sali nikšićkog "Zahumlja", u znak poštovanja prema ličnosti Gorana Bulajića, koji je nedavno iznenada preminuo.
Predstava za djecu „Bajka o elektricitetu” (8+), koju je po tekstu Milene Bogavac adaptirao i režirao Milo Vučinić, biće izvedena u ponedjeljak, 11.decembra, u 12 časova na sceni Nikšićkog pozorišta.
Otvoren je šesti po redu konkurs za kratku priču Biber. Kratke priče mogu da šalju autorke i autori koji pišu na albanskom, makedonskom, bosanskom, crnogorskom, hrvatskom ili srpskom jeziku.