Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Cinema 213: Pet filmova danas u Cinemi 213

vrisak_foto_1
Cinema 213
  • Autor onogost.me
  • 16.01.2022. u 03:22

Posljednjeg dana ove sedmice u bioskopu Cinema 213 prikazaće se pet filmova.

Dan će u 12.15 časova otvoriti animirana komedija “Kliford, veliki crveni pas”.

Termin u 14 časova rezervisan je za porodični film “Vuk i Lav”. Nakon dedine smrti, dvadesetogodišnja Alma odlučuje da se vrati u svoj dom iz djetinjstva – malo ostrvo u srcu veličanstvene kanadske šume. Ubrzo, ona spašava dva bespomoćna mladunčeta: vuka i lava. Ali, taman kad je na pomolu neraskidivo zajedništvo, njihov svijet se ubrzo ruši, jer čuvar šume otkriva životinje i odvodi ih. Dvojica male braće moraju da krenu na opasno putovanje po Kanadi kako bi se ponovo spojili i jedan s drugim, ali i sa Almom.

“The King's Man – Početak” na repertoaru je u 16 časova. Nastala na osnovu adaptacije stripa, špijunska akciona avantura 20th Century Studios-a snimljena pod rediteljskom palicom Metjua Vona u svom trećem filmu dublje istražuje mit o nastanku čuvene tajne špijunske družine. Iako džentlmeni po izgledu, čini se da organizacija Kingsman nije nužno počela s dobrim namjerama i plemenitim ljudima. Pitanje je da li njihovo pripadanje plemstvu potiče iz viteštva ili pak iz oholosti.

U 18.30 časova zakazana je projekcija domaće drame “Zlatni dečko”. Ovo je priča o novom Maradoni. O Denisu Markoviću mladom talentovanom fudbaleru, problematičnog temperamenta, koji od rane mladosti, zbog svog talenta, postaje meta različitih interesa. Ovo je priča o tome gdje sve može ili ne može da vas odvede talenat. Priča o drugoj šansi…

Dva sata kasnije biće prikazan horor “Vrisak”. Dvadeset pet godina nakon što je niz brutalnih ubistava šokirao tihi grad Vudsboro, novi ubica je navukao Goustfejs masku i počinje da proganja grupu tinejdžera kako bi oživio tajne iz smrtonosne prošlosti grada. Nev Kembel („Sidni Preskot“), Kortni Koks („Gejl Veders“) i Dejvid Arket („Djui Rajli“) vraćaju se svojim kultnim ulogama u VRISKU zajedno sa Melisom Barerom, Kajlom Galnerom, Mejsonom Gudingom, Miki Medison, Dilanom Minetom, Dženom Ortegom, Džekom Kvejdom, Marli Šelton, Jasmin Savoj Braun i Sonjom Amar.

 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci